Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε το The Witcher Remake

*
H CD Projekt RED και η Fool’s Theory ανακοίνωσαν το The Witcher Remake, η δημιουργία του οποίου θα βασιστεί στην Unreal Engine 5.

Το The Witcher Remake βρίσκεται επί του παρόντος σε αρχικά στάδια ανάπτυξης από τη Fool’s Theory, στο δυναμικό της οποίας υπάρχουν βετεράνοι developers της σειράς. Η CD Projekt RED έχει την πλήρη επίβλεψη όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι.


Προηγουμένως, το remake ήταν το project "Canis Majoris", που είχε ανακοινώσει πριν λίγες εβδομάδες η CD Projekt RED.

"Το The Witcher είναι το σημείο που ξεκίνησαν όλα για εμάς, για την CD Projekt RED", δήλωσε ο επικεφαλής του studio, Adam Badowski. "Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δημιουργήσαμε και ήταν μια μεγάλη στιγμή για εμάς τότε. Η επιστροφή σε αυτό και η επαναδημιουργία του για την επόμενη γενιά παικτών είναι για εμάς κάτι μεγάλο, αν όχι μεγαλύτερο. Η συνεργασία με τη Fool’s Theory στο project είναι εξίσου συναρπαστική, καθώς μερικοί από τους ανθρώπους thw έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν στα παιχνίδια The Witcher. Γνωρίζουν καλά το αρχικό υλικό, ξέρουν πόσο ανυπομονούσαν οι παίκτες να δουν το remake και ξέρουν πώς να δημιουργούν απίστευτα και φιλόδοξα παιχνίδια. Και παρόλο που θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε περισσότερα για το παιχνίδι, ξέρουμε ότι θα αξίζει την αναμονή".

Η CD Projekt RED σημείωσε ότι παρόλο που ανακοίνωσε το The Witcher Remake, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. "Θέλουμε να σας ζητήσουμε υπομονή, καθώς θα περάσει καιρός μέχρι να αρχίσουμε να μιλάμε για αυτό το έργο λεπτομερώς", τονίζει η εταιρεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*