Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt RED απαντάει στο “AAAA” του Skull and Bones με “AAAAA” games

*
Ο χαρακτηρισμός του Yves Guillemot για το Skull and Bones ως “AAAA” game δεν πέρασε απαρατήρητος και εκπρόσωπος της CD Projekt RED συνέχισε το δούλεμα μιλώντας για “AAAAA” game.

H «ταυτότητα» ΑΑΑ δίνεται σε blockbuster games από τους μεγάλους publishers και ο επικεφαλής της Ubisoft θέλησε να τονίσει το πόσα χρήματα είχαν δαπανηθεί για το Skull and Bones, αλλά και το τι ήλπιζε η γαλλική εταιρεία να της φέρει.


Σε πρόσφατο Q&A με την αντιπρόεδρο του τμήματος δημοσίων σχέσεων για επενδυτές της CD Projekt RED, Karolina Gnas, κάποιος ρώτησε αν η εταιρεία θα επανεξετάσει τη στάση της για τα AAA-only games και η Gnas απάντησε πως «τα δικά μας games θα είναι “AAAAA”».

Η CD Projekt RED δουλεύει αυτή τη στιγμή στο sequel του Cyberpunk 2077, αλλά και στο The Witcher 4, μαζί με διάφορα άλλα μικρότερης έκτασης projects. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*