Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Creative Assembly ανακοίνωσε το HYENAS (trailer)

H SEGA και η Creative Assembly ανακοίνωσαν το HYENAS, ένα science-fiction multiplayer first-person shooter για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store). Θα κυκλοφορήσει εντός του 2023.

Η Γη αποτελεί παρελθόν, οι πλούσιοι έχουν αποικήσει τον Άρη και το υπόλοιπο της ανθρωπότητας ζει στον The Taint, έναν πλανήτη που μοιάζει με τεράστια φτωχογειτονιά. Τη στιγμή που οι περισσότεροι έχουν βάλει ως στόχο την επιβίωση, οι δισεκατομμυριούχοι του Άρη ενδιαφέρονται περισσότερο για την εκπλήρωση των ονείρων τους. Όμως υπάρχει και μία ομάδα ταλαντούχων κλεπταποδόχων με την ονομασία HYENAS, που θα χτυπήσει την πλουτοκρατία εκεί που πονάει.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*