Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dbrand κυκλοφορεί το Clone of the Kingdom, ένα σετ με αυτοκόλλητα για το Nintendo Switch που αντιγράφουν The Legend of Zelda

*
Η κατασκευάστρια περιφερειακών Dbrand κυκλοφόρησε ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο σετ αυτοκόλλητων για το Nintendo Switch, με άρωμα από The Legend of Zelda.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδίασε μια αντιγραφή της έκδοσης The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom του Nintendo Switch, σε ένα σετ αυτοκόλλητων για τα Joy-Cons, το Switch Dock και το πίσω μέρος της ίδιας της κονσόλας. Με μια πρώτη ματιά μπορεί να πείσει πως πρόκειται για το αυθεντικό προϊόν, όμως αν κάποιος παρατηρήσει λίγο παραπάνω, θα αντιληφθεί πως πρόκειται για κόπια που δεν προσπαθεί και πάρα πολύ να είναι πιστή στο original υλικό.




Στο αυτοκόλλητο του Switch Dock, στο αριστερό μέρος υπάρχει ένας κώδικας, ο οποίος μεταφράζεται σε “go f*** yourself lawyers” (“άντε γ***** δικηγόροι”) και στο κέντρο, γύρω από το logo, υπάρχει ακόμα ένας που λέει “this funds our legal defense” (“αυτό χρηματοδοτεί τη νομική υπεράσπισή μας”). Σύμφωνα με την Dbrand, αυτά τα δύο μηνύματα αποτελούν έμμεση επίθεση στη λογοκρισία της Nintendo, την οποία κρίνει και για την υπερβολική κοστολόγηση του hardware της.
Το σετ Clone of the Kingdom είναι διαθέσιμο για παραγγελία από την ιστοσελίδα της Dbrand.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*