Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η developer του Yuzu emulator έσπασε τη σιωπή της για την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της η Nintendo

*
Η Tropic Haze, η δημιουργός του emulator Yuzu για το Nintendo Switch "έσπασε" τη σιωπή της αναφορικά με την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η Nintendo of America. O εκδότης και platform holder υποστηρίζει ότι το Yuzu παραβιάζει τα πνευματικά της δικαιώματα, όπως επίσης και άλλων, επιτρέποντας σε χρήστες να αναπαράγουν παιχνίδια της νεότερης κονσόλας της σε Windows, Linux και Android. Ακόμα, η Tropic Haze κατηγορείται για παραβίαση των εδάφιων περί της καταστρατήγησης και καταπολέμησης της παράνομης εμπορίας του DMCA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurogamer, η Tropic Haze επιβεβαίωσε ότι της επιδόθηκε μια κλήση και έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο. Ακόμα δεν έχει προβεί σε επίσημη δήλωση και ο emulator είναι ακόμα διαθέσιμος μέσω της ιστοσελίδας της.


"Με το Yuzu τίποτα δεν εμποδίζει έναν χρήστη από την απόκτηση παράνομων αντιτύπων οποιουδήποτε παιχνιδιού έχει δημιουργηθεί για το Nintendo Switch, χωρίς να πληρώνει ούτε δεκάρα στη Nintendo ή σε οποιονδήποτε από τους εκατοντάδες developers και publishers που δημιουργούν και πουλάνε παιχνίδια για την κονσόλα", λέει η Nintendo, που διεκδική αποζημίωση για διαφυγόντα έσοδα.

Υπενθυμίζεται πως βάσει των τελευταίων δεδομένων, ο Yuzu αποτελεί και επίσημα παρελθόν! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • panagis13
    • Clickbait του χειριστού είδους! Η developer λεει ο τίτλος έσπασε τη σιωπή της και μέσα στο κείμενο λέει ότι δεν έχει κάνει καμία δήλωση ακόμα! Ελεεινό!

      • ehnikaras
      • ρε μεγάλε διαβαζεις καλα;

        γραφει το κειμενο

        Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurogamer, η Tropic Haze επιβεβαίωσε ότι της επιδόθηκε μια κλήση και έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο.

        Άρα;

*