Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η DICE θα συνεργαστεί με άλλο studio για την ανάπτυξη του campaign του νέου Battlefield

*
Μεγάλες αλλαγές στην ανάπτυξη του επόμενου Battlefield ανακοίνωσε η Electronic Arts, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την προσθήκη της Ridgeline Games στο πλευρό της DICE.

Η Ridgeline Games, την οποία διευθύνει ο συνδημιουργός του Halo, Marcus Lehto θα αναλάβει την ανάπτυξη του campaign για το Battlefield, με την DICE να εργάζεται σε υποστηρικτικό ρόλο, όσο εστιάζει στον σχεδιασμό για το multiplayer του παιχνιδιού. Για την νέα στρατηγική της Electronic Arts μίλησε η αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της DICE, Rebecka Coutaz στο GamesIndustry.biz, δηλώνοντας πως η προσθήκη της Ridgeline Games για τις ανάγκες του single player campaign θα βοηθήσει σημαντικά την DICE ώστε να δημιουργήσει μια εξαιρετική εμπειρία για την επόμενη προσθήκη της σειράς.

Από την πλευρά της Ridgeline Games, μίλησε και ο Marcus Lehto αναφέροντας πως το όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα και ανανεωμένη εμπειρία για τους παίκτες, διατηρώντας τα θεμέλια που κάνουν το Battlefield τόσο μοναδικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*