Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η δημιουργός του The Simpsons: Hit & Run επιστρέφει ως New Radical Entertainment

*
Το studio πίσω από παιχνίδια όπως τα The Simpsons: Hit & Run και Prototype επέστρεψε με ένα νέο όνομα. Πρόκειται για τη New Radical Games περιγράφει τον εαυτό της ως «Radical Entertainment + Hothead Games», υπονοώντας ότι η νέα εταιρεία αποτελεί τη διάδοχο των δύο αυτών studios.

Radical Entertainment ιδρύθηκε το 1991 και εξαγοράστηκε από τη Vivendi το 2005, ενώ στη συνέχεια περιήλθε στην ιδιοκτησία της Activision το 2008. Μέχρι το τέλος του 2013, το studio είχε ουσιαστικά κλείσει, με την καναδική κυβέρνηση να διαλύει την εταιρική του μορφή και τους λίγους εναπομείναντες υπαλλήλους να βοηθούν σε άλλα projects της Activision.


Η Hothead Games ήταν ένα studio με έδρα το Βανκούβερ που ανέπτυξε τίτλους όπως Penny Arcade Adventures και DeathSpank, πριν στραφεί στα παιχνίδια για φορητές συσκευές. Πτώχευσε στα τέλη του 2024.

Πλέον απόκτησαν νέα ζωή ως New Radical Games, με τον Ian Wilkson ως CEO και πρόεδρο και τον Tim Bennison ως COO.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το studio είναι διαθέσιμο για την ανάπτυξη παιχνιδιών για φορητές συσκευές ή κονσόλες. Επίσης, δηλώνει ότι είναι πρόθυμο να συνεργαστεί με άλλους ή να αναλάβει τη μεταφορά ή το remake ενός υπάρχοντος τίτλου.

Εκτός από τα The Simpsons: Hit & Run και Prototype, άλλοι προηγούμενοι τίτλοι της Radical Entertainment περιλαμβάνουν τα The Incredible Hulk: Ultimate Destruction, Scarface: The World is Yours, Crash Tag Team Racing και την έκδοση του Wayne’s World για το NES.

Resident Evil Requiem Review

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*