Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η διοίκηση της Sony φαίνεται ιδιαίτερα απογοητευμένη από την επένδυση στην Bungie

*
Φαίνεται πως τα πράγματα ανάμεσα στην διοίκηση της Sony και την Bungie δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Ο γνωστός YouTuber Aztecross αναφέρει σε ένα νέο του video πως έχουν ταραχτεί οι σχέσεις των επικεφαλής των δύο εταιρειών.

Όπως σημειώνει: «η οπτική της Sony για τη δουλειά της Bungie είναι ιδιαίτερα αρνητική. Θεωρείται από τους επικεφαλής ως μια αποτυχημένη επένδυση και υπάρχουν συζητήσεις για τις στρατηγικές που θα μειώσουν την χασούρα. Υψηλόβαθμο στέλεχος από την Αμερική προσπαθεί να… φέρει το καράβι στα ίσια του, ενώ στην άλλη πλευρά του Ειρηνικού (δηλαδή στην Ιαπωνία) θέλουν να πάρουν πιο δραστικές αποφάσεις. Η εικόνα που υπάρχει στη Sony είναι πως αρκετά διοικητικά στελέχη της Bungie δεν κάνουν τη δουλειά τους και κρατάνε πίσω την ομάδα. Θεωρείται μάλιστα πως οι εργαζόμενοι είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι, αλλά η διοίκησή τους δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά της».


Συμπληρώνει μάλιστα πως η Bungie είναι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή γιατί οι αριθμοί των προ-παραγγελιών είναι τέτοιοι που δεν αποκλείουν μετέπειτα κλυδωνισμούς στο studio. Τονίζεται μάλιστα πως η ηγεσία της Sony είναι αναστατωμένη με την αντίστοιχη της Bungie, καθώς η ομάδα δεν έχει καταφέρει να συμβουλέψει σωστά τις άλλες ομάδες της ιαπωνικής εταιρείας και μετά την επίτευξη των στόχων για το Lightfall, όλοι οι άλλοι στόχοι χάνονται, παρουσιάζοντας μάλιστα μια κλιμακούμενη πτώση.

Αναφέρεται μάλιστα πως τα «μεγάλα κεφάλια» της Bungie αλλάζουν συνεχώς ημερομηνίες σε συναντήσεις με τη διοίκηση της Sony, γνωρίζοντας ότι η επόμενη διαθεσιμότητα μπορεί να είναι μήνες μετά. Όπως σημειώνεται, η Sony θεωρεί πως μια πλήρης εξαγορά της Bungie θα βοηθήσει το Destiny να γίνει πιο κερδοφόρο. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον για το studio που μας συνοδεύει με το Destiny franchise τα τελευταία χρόνια…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*