Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney επενδύει στην Epic και μια συνεργασία έκπληξη (και) για το Fortnite έρχεται! (video)

*
H The Walt Disney Company ανακοίνωσε επένδυση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων για την απόκτηση μεριδίου της Epic Games! Όπως αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν σε πολλαπλά επίπεδα, αλλά και στη δημιουργία ενός νέου σύμπαντος games και ψυχαγωγίας που θα συνδέεται και με το Fortnite.

«Πέραν του να είναι μία παγκόσμιας κλάσης εμπειρία gaming και να συνδέεται με το Fortnite, το νέο σύμπαν θα προσφέρει πολλαπλές επιλογές στους καταναλωτές για να παίξουν, να δουν, να ψωνίσουν και να αλληλεπιδράσουν με περιεχόμενο, χαρακτήρες και ιστορίες από τις Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar και άλλα», σημειώνει η Disney. Το νέο project θα διατεθεί σύντομα, όπως αναφέρεται και στο σχετικό trailer και οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες για να τις μοιραστούν με την υπόλοιπη κοινότητα.


Ο CEO της Disney, Bob Iger, ανέφερε πως αυτή είναι η μεγαλύτερη είσοδος της Disney στο χώρο των games και θα προσφέρει μοναδικές δυνατότητες επέκτασης και εσόδων. Disney και Epic έχουν εδώ και καιρό συνεργασία, με την πιο πρόσφατη υλοποίησή της να έρχεται στα θεματικά πάρκα της Disney και τη χρήση της Unreal Engine για την απεικόνιση κόσμων, όπως πχ. του Star Wars.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*