Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Dragonis Games ετοιμάζει το νέο ελληνικό horror game Necrophosis

*
Η Dragonis Games ετοιμάζει το νέο της game Necrophosis που ανήκει στην κατηγορία των horror games. Είναι το τρίτο κατά σειρά project για το ελληνικό studio ανάπτυξης, μετά τα The Shore και Eresys. Το Necrophosis προσκαλεί και προκαλεί του παίκτες να ταξιδέψουν σε έναν ιδιαίτερο κόσμο. Σχεδιασμένο να προσφέρει μία αίσθηση φόβου σε κάθε σκηνή, το παιχνίδι δημιουργήθηκε για ικανούς λύτες γρίφων αλλά και θαρραλέους να αντέξουν στον κόσμο των νεκρών, όπως αποκαλύπτει και το όνομα του.

Κάθε τοπίο αποτελεί και μία νέα περιπέτεια γεμάτη μυστήριο. Όσον αφορά τους χαρακτήρες, εκείνοι είναι ειδικά διαμορφωμένοι και προσεγμένοι ώστε να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία τρόμου. Ο Άρης Δραγώνης, ιδρυτής της Dragonis Games, αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην γραφική απεικόνιση και σχεδίαση του παιχνιδιού, κάνοντας το να ξεχωρίζει στον συγκεκριμένο τομέα για την υψηλή αισθητική του, όπως άλλωστε ξεχώρισαν οι δύο προηγούμενες δημιουργίες του.


Το Necrophosis έχει βαθιές επιρροές του Πολωνού ζωγράφου, φωτογράφου και γλύπτη, Zdzislaw Beksinski. Οι πίνακες και τα σχέδια του ήταν σχεδιασμένα με γοτθικό τρόπο, με ειδίκευση στον τομέα του δυστοπικού υπερρεαλισμού. Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος με λεπτομερείς σκηνές θανάτου, φθοράς, τοπία γεμάτα σκελετούς, παραμορφωμένες φιγούρες και ερήμους είναι σήμα κατατεθέν του διάσημου καλλιτέχνη και πολλά από αυτά τα στοιχεία υιοθετήθηκαν στην φιλοσοφία δημιουργίας του Necrophosis και είναι εμφανή σε κάθε γωνιά του παιχνιδιού.

Μπορεί το παιχνίδι να βρίσκεται στα στάδια της δημιουργίας, όμως ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του στην πλατφόρμα του Steam. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Necrophosis και τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο του, μπορείτε να το προσθέσετε στην Steam Wishlist σας και να ακολουθήσετε τις επίσημες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βρείτε το Necrophosis στο Steam
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*