Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η E3 επιστρέφει το 2023 διαβεβαιώνει ο πρόεδρος της ESA

*
Η Entertainment Software Association (ESA), διοργανώτρια της E3, επιβεβαιώνει εκ νέου ότι το μεγάλο gaming event θα επιστρέψει το 2023.

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια, η E3 ακυρώθηκε, λόγω των κινδύνων του Covid-19 και των επιπτώσεών του στην ασφάλεια των εκθετών και των επισκεπτών.


"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε το 2023, με ψηφιακό και in-person event. Όσο και αν αγαπάμε τα ψηφιακά digital events, όση απήχηση και αν έχουν στο κοινό, γνωρίζουμε ότι ο κόσμος επιθυμεί διακαώς να παρεβρεθεί ξανά στην έκθεση, για να κάνει νέες γνωριμίες και να συζητήσει σχετικά με το τι κάνει τα παιχνίδια υπέροχα", δήλωσε ο πρόεδρος της ESA, Stanley Pierre-Louis, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Washington Post.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*