Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ κλείνει ομάδα του Apex Legends στη Μ. Βρετανία

*
Οι απολύσεις συνεχίζονται στη βιομηχανία του gaming και αυτή τη φορά θύμα είναι μια από τις ομάδες του Apex Legends που εδρεύει στη Μ. Βρετανία. Η ΕΑ φαίνεται πως κλείνει το studio που ασχολείται με το QA του τίτλου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αριθμός των απολυμένων φτάνει κοντά στο 40.

Πληροφορίες του Insider Gaming αναφέρουν πως πριν από μερικές ώρες οι συμβασιούχοι του studio δέχτηκαν μια κλήση μέσω Zoom, όπου και τους ανακοινώθηκε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό τους. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως οι managers και οι επικεφαλής του projects δεν ήξεραν τίποτα μέχρι και την ώρα της κλήσης αυτής. Η βρετανική ομάδα του QA για το Apex Legends στήθηκε το 2022 και ήταν υπεύθυνη για την Season 16.


H επίσημη δικαιολογία της ΕΑ αφορούσε μία διαδικασία αναδιοργάνωσης και δεν σχετιζόταν με την απόδοση της ομάδας και αυτά τα 40 άτομα θα προστεθούν στα 670 που ήδη απολύθηκαν από την ΕΑ στα τέλη Φεβρουαρίου. Οι εργαζόμενοι της ομάδας QA πάντως δεν το περίμεναν, μιας και όλοι δήλωσαν πως ήταν σίγουροι για την ανανέωση της σύμβασής τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*