Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η EA υπόσχεται πολλά patches για το Star Wars Jedi: Survivor

*
Το Star Wars Jedi: Survivor αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου για PC, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και η EA ενημερώνει το κοινό πως προγραμματίζει πολλά patches για τις επόμενες εβδομάδες. Το ερώτημα που τίθεται είναι, κατά πόσο το παιχνίδι είναι έτοιμο να λανσαριστεί; Η απορία φουντώνει και από τα όσα έχουν γράψει και πει ορισμένοι reviewers.



Το κανάλι του YouTube, Skill Up σχολίασε ότι ενώ πιστεύει πως το Star Wars Jedi: Survivor είναι "ένα υπέροχο παιχνίδι", οι παίκτες θα πρέπει να το αποφύγουν προς το παρόν την έκδοση για υπολογιστές.

"Δυσκολεύεται να διατηρήσει 40 fps σε μία 2080ti/3700x και στην 4090/5950x μου δεν μπορεί να διατηρήσει σταθερά 60 fps. Υπάρχει επίσης ένα game breaking audio bug atm που καταστρέφει κάθε cutscene. Θα κυκλοφορήσει ένα patch για PC στις 28. Περιμένετε μέχρι να επιβεβαιωθεί το τι διορθώνει", ανέφερε το κανάλι στο Twitter.

Εν τω μεταξύ, ο James Galizio του RPG είπε ότι για τον ίδο το Star Wars Jedi: Το Survivor είναι ήδη υποψήφιο για το Game of the Year, αλλά αυτή τη στιγμή είναι «απίστευτα απαιτητικό, σε σημείο που ακόμη και μία 7700X πέφτει κάτω από 60 FPS στα 4K λόγω συμφόρησης της CPU.

«Είχα μια εξαιρετική εμπειρία με τον υπολογιστή στον οποίο έκανα το review, αλλά είναι δύσκολο να το αγνοήσω παρά το πόσο μου άρεσε το παιχνίδι", είπε.

Άλλοι έχουν επίσης αναφέρει crashes κατά τη διάρκεια του gameplay.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Respawn Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*