Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ελληνική ομάδα Traptics του survival RTS Homeseek ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την The Iterative Collective

*
Το ελληνικό indie στούντιο Traptics και ο εκδότης The Iterative Collective με έδρα τη Σιγκαπούρη είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την κυκλοφορία του Homeseek. Αυτό το Survival RTS σας προκαλεί να εξισορροπήσετε τη διαχείριση των πόρων με την εξερεύνηση και την υπέρβαση των στοιχείων, προκειμένου να διατηρήσετε μια αποικία που μπορεί να επιβιώσει στο σκληρό περιβάλλον μιας δυστοπικής Γης. «Το Homeseek συνδυάζει το συναρπαστικό και βαθύ gameplay με έννοιες και τεχνολογίες βασισμένες στην σημερινή πραγματικότητα, δημιουργώντας μια εμπειρία που είναι διασκεδαστική και πρωτότυπη», λέει ο Matthew Quek, Διευθύνων Σύμβουλος της The Iterative Collective. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την υπέροχη ομάδα Traptics για να φέρουμε αυτόν τον εντυπωσιακό τίτλο σε κοινό σε όλο τον κόσμο».

Το Homeseek συμμετέχει φέτος στην Gamescom με περίπτερο στο Hall 10.2, περίπτερο E030g ως μέρος του Συλλόγου Δημιουργών Ψηφιακών Παιχνιδιών Ελλάδος. Οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι στο περίπτερο και ένα συνοδευτικό demo θα είναι διαθέσιμο στη σελίδα του Steam από τις 24 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.


Βασικά χαρακτηριστικά
- Ρεαλιστικά σενάρια και τεχνολογίες: Οι καταστάσεις στο παιχνίδι και οι τεχνολογικές εξελίξεις του Homeseek έχουν τις ρίζες τους στην επιστήμη, την τεχνολογία και την τρέχουσα έρευνα του πραγματικού κόσμου.
- Διαχείριση πόρων: Οι παίκτες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το περιβάλλον στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Η επέκταση του οικισμού σας πρέπει να γίνει με σύνεση, για να μην ξεπεράσετε την παραγωγή σπάνιων πόρων στην περιοχή. Η τοποθεσία των κτιρίων σας σε σχέση με αυτά τα πολύτιμα αποθέματα παίζει κρίσιμο ρόλο στην αποτελεσματικότητα του οικισμού και σε αυτό το ασυγχώρητο μέρος, η μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας είναι το κλειδί.
- Έρευνα και πρόοδος: Βελτιώστε τις γνώσεις και τον μηχανισμό των αποίκων σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους λίγους πόρους που διαθέτουν. Ερευνήστε προσεκτικά, επιλέγοντας τις πιο σημαντικές εξελίξεις για να κυνηγήσετε για τις ανάγκες των αποίκων σας και πάρτε αυτή τη γνώση μαζί σας καθώς μετακινείστε από μέρος σε μέρος, κυνηγώντας το όνειρο της γης που μπορεί να σας συντηρήσει μακροπρόθεσμα.
- Αποστολές με έμφαση στο σενάριο: Ανακαλύψτε σημαντικές ιστορίες μέσα από αποστολές, γεγονότα και αποστολές. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολα διλήμματα και επικίνδυνους εχθρούς, αλλά αυτό που φέρνετε πίσω θα μπορούσε να σημαίνει ζωή ή θάνατο για τον οικισμό σας.
- Επιλογές που επηρεάζουν: Κάθε επιλογή εντός του παιχνιδιού φέρνει μαζί της συνέπειες που μπορούν να καθορίσουν την αποτυχία ή επιτυχία των αποίκων σας στην προσπάθειά τους για επιβίωση. Η πρόοδος του παίκτη διατηρείται καθώς διερευνώνται νέα σενάρια. Όλοι οι πολίτες, οι τεχνολογίες και οι νόμοι που ανακαλύφθηκαν παραμένουν προσβάσιμοι καθ' όλη τη διάρκεια του campaign, παρέχοντας μια μακροπρόθεσμη εμπειρία επιβίωσης. Η σωστή επιλογή θα βοηθήσει τους αποίκους σας να προχωρήσουν μπροστά και να βρουν ένα μέρος όπου θα μπορούν επιτέλους να θεωρούν τον εαυτό τους σπίτι.
- Multiplayer Mode: Ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες σε ένα σενάριο επιβίωσης όπου κάνετε ό,τι πρέπει για να πετύχετε σε αυτόν τον σκληρό και αδυσώπητο κόσμο. Σαμποτάρετε τα κτίριά τους, κλέψτε τους πόρους τους και αναγκάστε τους να λιμοκτονήσουν πριν κάνουν το ίδιο σε εσάς.

Βρείτε το HomeSeek στο Steam, αλλά και περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*