Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Embracer Group τελικά έκλεισε το Studio Onoma, πρώην Square Enix Montréal

*
Έναν μήνα μετά τη μετονομασία της Square Enix Montréal σε Onoma, η Embracer Group αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο στούντιο.

Τα νέα έρχονται από τον Jason Schreier του Bloomberg, που επικαλείται αξιόπιστες πηγές εκ των έσω. Όσο για τους εργαζόμενους του στούντιο Onoma, φαίνεται πως η Embracer τους έχει ήδη ενημερώσει πως μεταφέρονται στην Eidos Montréal – ακόμα μια θυγατρική της. Η εξαγορά της Square Enix Montréal - όπως και των Crystal Dynamics, Eidos Montréal - ολοκληρώθηκε στις 26 Αυγούστου 2022.

Σύμφωνα με την επικρατούσα θεωρία, το κλείσιμο του στούντιο Onoma ήρθε στο πλαίσιο της γενικότερης μείωσης του κόστους παραγωγής της Embracer Group, κάτι που οδήγησε και την Eidos Montreal στο να μικρύνει το μέγεθος ενός (για την ώρα) μη ανακοινωμένου project, αλλά και στο να ακυρώσει ένα άλλο. Φήμες λένε πως η εταιρεία έχει στα σκαριά έναν νέο τίτλο Deus Ex, που βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*