Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Focus Entertainment μετονομάζεται σε PulluP Entertainment

*
Η Focus Entertainment, ο εκδότης τίτλων όπως τα A Plague Tale: Requiem και Warhammer 40,000: Space Marine 2, ανακοίνωσε πως αλλάζει το όνομά της σε PulluP Entertainment. Η αλλαγή αυτή θα γίνει επίσημα την 1η Απριλίου 2024, ενώ στη θέση του νέου Deputy Chief Executive Officer θα μπει ο Geoffroy Sardin. Debuty Managing Director θα αναλάβει ο John Bert και θα αναλάβει την Focus Entertainment Publishing, με έμφαση στο παρελθόν της εταιρείας.

Ένας τομέας έκδοσης ανεξάρτητων δημιουργιών θα «τρέχει» από τον Cyrille Imbert, CEO της Dotemu και νέο Deputy Managing Director. Τέλος, θα δημιουργηθεί ο τομέας “Studios” που θα περιλαμβάνει τους 7 developers της εταιρείας, δηλαδή τις Deck13, Streumon, Twelve Tenths, Leikir Studio, Blackmill, Dovetail και Carpool Studio.


Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή ονόματος της εταιρείας, η οποία ξεκίνησε το 1996 και έως και το 2021 ήταν γνωστή ως Focus Home Interactive. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*