Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Insomniac Games σπάει τη σιωπή της για την πρόσφατη κυβερνοεπίθεση

*
Η Insomniac Games δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με την πρόσφατη κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε. Την περασμένη Τρίτη, ένα ransomware group διέρρευσε πάνω από 1,3 εκ. κλεμμένα αρχεία που αντιστοιχούν σε περισσότερα από 1,67 TB δεδομένων, μεταξύ των οποίων και πληροφορίες για μελλοντικούς τίτλους της εταιρείας, όπως επίσης και προσωπικά δεδομένα των υπαλλήλων της. Τώρα, το studio δίνει τη δική του επίσημη απάντηση, εξηγώντας ποιος ήταν ο αντίκτυπος της επίθεσης στο προσωπικό.

"Σας ευχαριστώ για την τεράστια συμπαράσταση και την ακλόνητη υποστήριξη. Εκτιμώνται βαθιά".


"Είμαστε λυπημένοι και θυμωμένοι για την πρόσφατη εγκληματική κυβερνοεπίθεση στο στούντιο μας και για το συναισθηματικό τίμημα που προκλήθηκε στην ομάδα των προγραμματιστών μας. Έχουμε εστιάσει εσωτερικά τις τελευταίες μέρες στο να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον".

"Γνωρίζουμε ότι τα κλεμμένα δεδομένα περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία που ανήκουν σε υπαλλήλους μας, πρώην υπαλλήλους και ανεξάρτητους συνεργάτες. Περιλαμβάνουν επίσης λεπτομέρειες από τα αρχικά στάδια ανάπτυξης του Marvel's Wolverine για το PlayStation 5. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με γρήγορο ρυθμό για να προσδιορίσουμε ποια δεδομένα επηρεάστηκαν".

"Αυτή η εμπειρία ήταν εξαιρετικά οδυνηρή για εμάς. Θέλουμε όλοι να απολαμβάνουν τα παιχνίδια που αναπτύσσουμε όπως πρέπει και όπως αξίζουν οι παίκτες μας".

"Όμως, όπως και ο Logan, έτσι και η Insomniac είναι ανθεκτική. Το Marvel’s Wolverine συνεχίζει με βάση τον προγραμματισμό μας. Το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμη παραγωγή και αναμφίβολα θα εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, όπως γίνεται με όλα τα πλάνα μας".

"Αν και εκτιμούμε τον ενθουσιασμό όλων, θα μοιραστούμε επίσημες πληροφορίες για το Marvel's Wolverine όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Εκ μέρους όλων στην Insomniac, σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*