Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η IO Interactive ανακοίνωσε νέο στούντιο στο Brighton

*
Η IO Interactive επεκτείνει τις δραστηριότητές της και αναπτύσσεται, ανοίγοντας ένα νέο studio στο Brighton του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο πυρήνας της ομάδας στην IO Interactive Brighton εργάζεται ήδη στο επερχόμενο Project 007, το νέο James Bond videogame, βοηθώντας τους developers που βρίσκονται ήδη σε Κοπεγχάγη, Μάλμε, Βαρκελώνη και Κωνσταντινούπολη (στα τοπικά γραφεία του developer). «Είμαστε τρομερά περήφανοι και χαρούμενοι  που ανοίγουμε το επόμενο studio μας στο Brighton, όπου και βλέπουμε τρομερές προοπτικές για επέκταση της τρομερής ομάδας μας και δυνατότητες έλευσης νέων ταλέντων από την σκηνή της Μ. Βρετανίας», σημείωσε ο CEO της IO Interactive, Hakan Abrak. Και τα πέντε studios της IO Interactive αναμένεται να συνεισφέρουν σημαντικά σε όλα τα επερχόμενα games που δουλεύει αυτή τη στιγμή η εταιρεία και συγκεκριμένα τα Project 007, Project Fantasy και HITMAN.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*