Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η IO Interactive ανακοίνωσε το νέο της MMO RPG με τίτλο Project Fantasy (videos)

Η IO Interactive, το διάσημο studio πίσω από τη σειρά Hitman ανακοίνωσε το νέο της MMO RPG με την ονομασία Project Fantasy.

Το νέο εγχείρημα της εταιρείας είναι εμπνευσμένο από τη σειρά Fighting Fantasy των Steve Jackson και Ian Livingstone, προσφέροντας στους παίκτες έναν μεγάλο μαγικό κόσμο για να εξερευνήσουν, καθώς και να πολεμήσουν διάφορα πλάσματα. Για την ωρα δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το project, ενώ η IO Interactive βρίσκεται σε αναζήτηση στελέχωσης υπαλλήλων για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.


Με αφορμή την ανακοίνωση του Project Fantasy, η IO Interactive κυκλοφόρησε μια σειρά από videos με την ονομασία “Meet the Team”, με τα μέλη της εταιρείας να παρουσιάζουν τις σκέψεις τους γύρω από το project.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*