Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ηθοποιός Elle Fanning αποκαλύπτει μια σημαντική λεπτομέρεια για το Death Stranding 2

*
Η ηθοποιός Elle Fanning αναφέρθηκε στις εμπειρίες που έχει απο το Death Stranding 2, λέγοντας ότι βρίσκεται πέρα από τα όρια ενός video game. Μιλώντας στο Brain Structure podcast του Hideo Kojima, η Fanning εξήγησε ότι βλέπει τον ρόλο της στο Death Stranding 2 όπως εκείνους σε οποιαδήποτε ταινία, λόγω της φύσης του παιχνιδιού.

"Ασφαλώς είναι κάτι που μπορείς να παίξεις, όμως σκεπτόμενη ως ηθοποιός, είναι μια πλήρης ιστορία. Μου μοιάζει σαν μια καθηλωτική ταινία".


"Πιστεύω πως είναι πολύ έξυπνο που επιλέγεις ηθοποιούς, γιατί μπορούν να ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες που δημιουργείς...το βλέπω σαν έναν ακόμα ρόλο σε ταινία, γιατί στα μάτια μου είναι μια ταινία...δεν είναι απλά ένα video game".

Ακόμα, η Fanning αποκάλυψε ότι, λόγω των απόψεων της οικογένειάς της, δεν ασχολήθηκε με video games σε νεαρή ηλικία, ούτε παρακολουθούσε πολλές ταινίες, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου της ήταν αφιερωμένο στον αθλητισμό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*