Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Kojima Productions απαντάει για το μέλλον της συνεργασίας της με το PlayStation

*
H Kojima Productions προέβη σε ανακοίνωση προς τους fans, σχετικά με το μέλλον τη συνεργασίας της με τη Sony, έπειτα από την επιβεβαίωση ότι ο Hideo Kojima ετοιμάζει ένα νέο project για το Xbox.

"Έπειτα από την ανακοίνωση της συνεργασίας μας με τη Microsoft για τη χρήση της τεχνολογίας cloud, πολλοί έχουν αρχίσει να ρωτάνε για τη σχέση μας με τη SIE [Sony Interactive Entertainment]", αναφέρεται σε post της Kojima Productions στο Twitter. "Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι ότι συνεχίζουμε να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και με το PlayStation.


Φαίνεται ότι αυτή την εποχή η Kojima Productions έχει επικεντρωθεί σε πολλαπλά projects, όπως το Xbox cloud game που πρόσφατα επιβεβαιώθηκε, τη συνέχεια του Death Stranding αν αληθεύουν τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Norman Reedus και το φημολογούμενο, Overdose.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*