Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Konami φαίνεται πως σκέφτεται τη μεταφορά της σειράς Silent Hill σε σύγχρονες κονσόλες (video)

Φαίνεται ότι η Konami έχει στα σχέδιά της να μεταφέρει τη σειρά Silent Hill σε σύγχρονες κονσόλες. Αυτό τουλάχιστον αφήνεται να εννοηθεί σε ένα από τα πέντε σύντομα ντοκιμαντέρ που δημοσίευσε η εταιρεία στο YouTube το βράδι που λανσαρίστηκε το Silent HillQ: The Short Message. Στο τέταρτο video, level designer που εργάστηκε στο πολυαναμενόμενο και εδώ και καιρό φημολογούμενο playable teaser είπε ότι αρχικά η Konami είχε μιλήσει με τη Hexadrive- ένα studio που ασχολείται με τις μεταφορές παλαιότερων τίτλων και βοήθησε μια ομάδα της πρώτής να αναπτύξει το The Short Message- σχεικά με μια πιθανή μεταφορά της σειράς Silent Hill.

Η Rika Miyatani, level design director της Hexadrive, είπε ότι το studio συνεργάστηκε αρχικά με την Konami, αφότου δεν μπόρεσε να την πείσει να της δώσει τα ηνία του Silent Hill 2 Remake, που τελικά κατέληξε στη Bloober Team.


"Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, που μετείχαν στις συζητήσεις ήταν μεγάλοι fans του Silent Hill fans, οπότε, εσωτερικά, ξεκίνησε η συζήτηση και είπαμε, τα ports θα είναι επίσης κάτι καλό, όμως αυτό που θα θέλαμε να δούμε είναι το remake ενός Silent Hill για σύγχρονες κονσόλες", σημείωσε η Miyatani.

Από πλευράς Komani δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως προφανώς δεν είναι τυχαία τα λόγια της Miyatami και κατά πάσα πιθανότητα είναι ενδεικτικά των προθέσεων της ιαπωνικής εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*