Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Krafton Inc. του PUBG κατηγορείται πως έκανε τα στραβά μάτια σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

*
Η Krafton Inc. εκδότης του PUBG αναφέρεται σε μήνυση που κατέθεσε πρώην υπάλληλός της, η οποία υποστηρίζει πως απολύθηκε λίγο μετά την αναφορά εκ μέρους της περιστατικού σξουαλικής κακοποίησης στη διοίκηση της εταιρείας.

Η υπάλληλος λέει ότι ο Kevin Kimball, τότε επικεφαλής του τμήματος στρατηγικής και επιχειρηματική ανάπτυξης, της "ρίχτηκε' κατά τη διάρκεια ενός party που διοργάνωσε η Striking Distance, δημιουργός του Callisto Protocol τον Δεκέμβριο του 2022, μετά τα The Game Awards. Παρά το γεγονός ότι εργαζόταν στην Krafton επί δυο χρόνια και σύμφωνα με την αγωγή λάμβανε επαίνουν για τις εξαιρετικές τις επιδόσεις, η υπάλληλος απολύθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2023, περίπου δυο μήνες μετά την καταγγελία του συμβάντος. Στην αγωγή υποστηρίζεται ότι η Krafton αγνόησε τα παράπονα της υπαλλήλου και δεν διερεύνησε τις καταγγελίες εναντίον του Kimball. Η γυναίκα λέει επίσης ότι από την ημέρα της ξαφνικής της απόλυσης, όχι μόνο έχει μείνει άνεργη αλλά αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.


"Αντιμετωπίζουμε όλους τους ισχυρισμούς για ακατάλληλη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας με τη μέγιστη δυνατή σοβαρότητα. Καθώς πρόκειται για ένα νομικό ζήτημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης", δήλωσε εκπρόσωπος της Krafton στο Kotaku. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*