Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Level Infinite ανακοίνωσε το Command & Conquer: Legions (trailer)

Αφότου έλαβε τις απαραίτητες άδειες από την Electronic Arts, η Level Infinite αποκάλυψε το strategy game Command & Conquer: Legions. Θα κυκλοφορήσει εντός του 2023 για συσκευές iOS και Android.

"Το Legions δημιουργείται με γνώμονα τόσο τις πλατφόρμες για φορητές συσκευές όσο και εκείνους που παίζουν σε φορητές συσκευές, ταιριάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι διασκεδάζουν στις συσκευές τους με συντομότερα, ταχύτερα gameplay sessions και προσαρμοσμένο μοντέλο χειρισμού", δήλωσε ο διευθυντής της Level Infinite, Anthony Crouts. "Το παιχνίδι στρατηγικής για φορητές συσκευές, Legions παρέχει έναν νέο τύπο εμπειρίας, ενώ παρουσιάζει γνωστές μονάδες, ήρωες και πτυχές προηγούμενων παιχνιδιών Command & Conquer".


Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται μάχες PVE και PVP σε πραγματικό χρόνο για τη συλλογή πολύτιμου Tiberium.

Ακολοθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*