Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Luminous Productions, developer του Forspoken θα συγχωνευτεί με τη Square Enix

*
Η Luminous Productions, το studio που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Forspoken, πρόκειται να συγχωνευτεί με τη Square Enix. Αυτό ανακοίνωσε η Square Enix Holdings, που επιβλέπει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας, σε κάθε τομέα. Το νέο σχήμα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την 1η Μαΐου 2023. Σκοπός της συγχώνευσης είναι η βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των studios του group, ένας στόχος που τέθηκε με το μεσοπρόθεσμο πλανο στρατηγικής της εταιρείας.

Η δήλωση της Luminous Productions ήρθε με μια ανάρτηση στο Twitter, όπου τονίζει πως συνεχίζει να εργάζεται σε περιεχόμενο για το Forspoken, όπως το patch για τη βελτίωση των επιδόσεων του παιχνιδιού και το DLC με τίτλο In Tanta We Trust, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*