Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αναμένει την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Activision Blizzard την επόμενη εβδομάδα

*
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Microsoft είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την εξαγορά της Activision Blizzard την επόμενη εβδομάδα.

Πηγές του The Verge υποστηρίζουν ότι η κατασκευάστρια του Xbox θεωρεί ότι η Παρασκευή 13 Οκτωβρίου είναι η πιο πιθανή ημερομηνία για να κλείσει οριστικά το deal των $68,7 δισ. Αυτό εξαρτάται από την τελική απόφαση της βρετανικής CMA (Competition and Markets Authority), που αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο.


Τον προηγούμενο μήνα η CMA ανακοίνωσε ότι είχε καταρχάς συμφωνήσει στον να επιτρέψει την ολοκλήρωση της συμφωνίας, μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στους όρους εξαγοράς. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια διαβούλευση που αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, 6 Οκτωβρίου 2023. Η τελική απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και υποστηρίζεται ότι θα είναι υπέρ της Microsoft. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*