Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft απέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να φτάσει τους στόχους της για το Xbox Game Pass

*
Η Microsoft δημοσίευσε τα νεότερα οικονομικά της αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων της από τον τομέα του hardware και από τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Σύμφωνα με αυτά, η αμερικανική εταιρεία φαίνεται να απέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να φτάσει τους στόχους που έθεσε για το Xbox Game Pass, παρόλο που η υπηρεσία συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία. Μάλιστα, το PC Game Pass σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση συνδρομητών, που έφτασε το 159%. Μόνο που, το συγκεκριμένο νούμερο δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες που είχε η Microsoft.

Όπως αποκαλύπτει Axios, η εταιρεία είχε θέσει ως στόχο την αύξηση των συνδρομητών του Xbox Game Pass κατά 73%, φτάνοντας μόλις το 28%. Ακόμα κι έτσι, βέβαια, ξεπερνά τους 25 εκατομμύρια συνδρομητές. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου οικονομικού έτους, η Microsoft είχε στόχο την αύξηση συνδρομητών της υπηρεσίας της κατά 48%, αγγίζοντας το 38%.

Σημειώνεται πως σήμερα, η υπηρεσία Game Pass είναι υπεύθυνη για το 15% των εσόδων της Microsoft από τον τομέα του Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • @DrSleep @sdragon
      Ρε μαγκες διαβαζω τα σχολια σας και δεν βγαζω ακρη. Ο ενας θεωρει οτι 25 μυρια συνδρομητες ειναι λιγοι, ο αλλος ψαχνει ψυλλους στα αχυρα για να μειωσει το Game pass. Και οι δυο δεν καταλαβατε οτι τον στοχο τον εθεσε η ιδια η Microsoft στον εαυτο της. Τι να πω δλδ δεν ξερω αν εχει και νοημα που απανταω. Η φαση σας ειναι "κραζεις; θαυμαζεις", αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

*