Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ισχυρίζεται πως τα Call of Duty MW2 και Warzone μπορούν να "τρέξουν" στο Nintendo Switch

*
Πρόσφατα η Microsoft υπόγραψε συμφωνία με τη Nintendo για να φέρει το Call of Duty στις πλατφόρμες της ιαπωνικής εταιρείας. Εφόσον βεβαίως εγκριθεί η πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard. Η απόφαση της Microsoft έχει γεννήσει αρκετά ερωτήματα για το πως το Call of Duty μπορεί να τρέξει στο Nintendo Switch, με γνώμονα το hardware της κονσόλας και πως υπάρχει μεγάλο διάστημα χρονών που δεν έχει κυκλοφορήσει τίτλος της σειράς στα συστήματα της Nintendo.

Αρκετές θεωρίες έχουν βγει στο φως αναφέροντας ότι το Call of Duty μπορεί να τρέξει μέσω της υπηρεσίας streaming ή πως η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά τον διάδοχο του Nintendo Switch. Η Microsoft δείχνει σίγουρη από την πλευρά της, καθώς σύμφωνα με την πρόσφατη αναφορά του ρυθμιστικού φορέα του Ηνωμένου βασιλείου η Microsoft μπορεί να κάνει τα παιχνίδια όπως το Call of Duty Modern Warfare 2 να τρέξουν στο Nintendo Switch.

Η Microsoft ισχυρίζεται πως το Warzone μπορεί να τρέξει σε κάρτες γραφικών για υπολογιστές που έχουν κυκλοφορήσει από το 2015, αναφέροντας την ικανότητα των developers της Activision στο να κάνουν optimize τα παιχνίδια τους για να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικό hardware. Η Microsoft τόνισε τις διάφορες που έχουν στο optimization η έκδοση του Warzone μεταξύ των Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει και στο hardware που διαθετει το Nintendo Switch. Για τους ισχυρισμούς της, η Microsoft έδωσε ως παραδείγματα τα Apex Legends, Doom Eternal, Fortnite και Crysis 3 που αποτελούν επιτυχημένα ports για την κονσόλα της Nintendo παρά τους τεχνικούς περιορισμούς που είχαν να αντιμετωπίσουν σε σχέση με άλλες πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*