Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft περιορίζει το στακάρισμα συνδρομών του Game Pass σε συγκεκριμένες χώρες

*
Η Microsoft περιορίζει το χρονικό διάστημα που μπορεί κάποιος να επεκτείνει τη διάρκεια της συνδρομής του Game Pass σε συγκεκριμένες χώρες, προκειμένου να αποτρέψει το "στακάρισμα" σε χαμηλότερες τιμές. Χρησιμοποιώντας κωδικούς οι συνδρομές του Game Pass είναι δυνατό να επεκταθούν έως και 36 μήνες, προκειμένουν να εξασφαλιστεί ότι οι παίκτες είναι ήσυχοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να χρειάζεται ελέγχουν συχνά για το πότε λήγει η συνδρομή τους. Αυτό όμως αλλάζει σε συγκεκριμένες χώρες, κυρίως σε αυτές όπου η τιμή της συνδρομής είναι πολύ χαληλή.

Ο κατάλογος των χωρών περιλαμβάνει την Αργεντική, τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Κολομβία, το Μεξικό, τη Σινγκαπούρη, την Ταϊβάν και την Τουρκία. Σε αυτές το όριο είναι 13 μήνες και αφορά το Game Pass Core, το Xbox Game Pass, το PC Game Pass, όχι όμως και το Game Pass Ultimate που μπορεί να επεκταθεί για 36 μήνες, όπως το EA Play, εκτός από την Αργεντική και την Τουρκία που υπάρχει όριο 13 μηνών. Λογικό οι παίκτες να προτιμούν λύσεις μέσω χωρών με πιο χαμηλές τιμές, τη στιγμή που το Game Pass Core κοστίζει $9,99 τον μήνα στις ΗΠΑ, $4,92 στην Τουρκία και $4,97 στην Αργεντινή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*