Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft θεωρούσε σίγουρο το next-gen update του Red Dead Redemption 2 και το ήθελε στο Xbox Game Pass

*
Τα έγγραφα της Microsoft για τη δίκη της με το FTC αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία ήταν σίγουρη πως θα κυκλοφορήσει ένα next-gen update για το Red Dead Redemption 2.

Ο επιτυχημένος τίτλος της Rockstar κυκλοφόρησε το 2018 για PlayStation 4 και Xbox One και πολλοί fans ελπίζουν σε μια αναβάθμιση που θα το φέρει στα τεχνικά επίπεδα του PlayStation 5 και των Xbox Series X και Xbox Series S. Παρόλο που είδαμε κάτι αντίστοιχο από τη Rockstar για το Grand Theft Auto V τον Μάρτιο του 2022, το next-gen update του Red Dead Redemption 2 δε βρίσκεται καν στον ορίζοντα.

Τώρα μαθαίνουμε ότι η Microsoft, όπως πολλοί fans του συγκεκριμένου τίτλου, περίμενε πως η κυκλοφορία του next-gen update του είναι δεδομένη. Όπως αποκαλύπτουν σχετικά έγγραφά της, η εταιρεία πιθανολογούσε πως η κυκλοφορία του θα έπεφτε μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2022. Είκαζε μάλιστα ότι η Rockstar και η μητρική εταιρεία της, Take-Two Interactive, θα θέλουν γύρω στα $5 εκατομμύρια τον μήνα για την προσθήκη του next-gen Read Dead Redemption 2 στο Xbox Game Pass, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η εταιρεία έδινε λίγες πιθανότητες στο να πετύχει αυτήν τη συμφωνία, ενώ δεν ήταν σίγουρη για το αν θα μπορούσε να συμπεριλάβει σε αυτή (τη συμφωνία) και το PC port του Red Dead Redemption 2. Τελικά, το πολυπόθητο next-gen update δεν ήρθε ποτέ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Rockstar Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Take Two Interactive

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*