Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η μουσική η αιτία για την αφαίρεση του trailer του Star Wars: Knights of the Old Republic, υποστηρίζει η Sony

*
Η Sony προσπαθεί να δικαιολογήσει την πρόσφατη αφαίρεση αναρτήσεων για το Star Wars: Knights of the Old Republic από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Τις προηγούμενες ημέρες αρκετοί χρήστες παρατήρησαν ότι από τον λογαρισμό του PlayStation στο Twitter σβήστηκε η ανάρτηση με την οποία είχα ανακοινωθεί το παιχνίδι το 2021 και το σχετικό trailer είχε γίνει ιδιωτικό. Σε συνδυασμό με δημοσιεύματα για τα προβλήματα της ανάπτυξής του, πολλοί υπέθεσαν ότι ο τίτλος είναι ένα ακόμα θύμα της προσπάθειας για αναδιάρθρωση της Embracer Group, θυγατρικής της Aspyr.

Τώρα, η Sony προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης λέγοντας ότι τα παραπάνω οφείλονται απλά στη λήξη των αδειών για την μουσική.


“Ως μέρος της εργασιακής καθημερινότητας, αφαιρούμε στοιχεία με μουσική για τα οποία έχει ληφθεί άδεια όταν αυτή λήξει", σημείωσε εκπρόσωπος της Sony.

Πάντβως, ο δημοσιογράφος Stephen Totilo τονίζει ότι δεν είναι ξεκάθαρο το πως και γιατί έληξαν ήδη οι άδειες για τη μουσική ενός επερχόμενου παιχνιδιού. Ειδικά από τη στιγμή που τα μουσικά ακούσματα του trailer προέρχονται από τις ταινίες Star Wars και δεν αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτης εταιρείας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*