Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony εξαφανίζει τα ίχνη του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

*
Το teaser trailer του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο PlayStation Showcase του 2021, αλλά φαίνεται πως η Sony εξαφανίζει σιγά-σιγά τα ίχνη του. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αναφορές πως η ανάπτυξή του βρίσκεται σε ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση και φαίνεται πως η ιαπωνική εταιρεία δεν θέλει να εστιάσει σε αυτό το project πλέον. Όπως εντόπισαν χρήστες, η ιαπωνική εταιρεία διέγραψε τα tweets που είχε κάνει για το game, ενώ έκρυψε και το video από το επίσημο κανάλι του PlayStation.



Μάλιστα, ο χρήστης Crusader3456 εμφάνισε και σε ένα thread αποδείξεις για τις διαγραφές, με την Sony να έχει αφήσει πλέον μόνο ένα απλό tweet για το project.



Το project μπορεί να έχει «παγώσει» και μετά τις μαζικές απολύσεις στην Embracer Group ή να μην έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Το Bloomberg σημείωνε τον Ιούλιο του 2022 ότι οι developers ξόδεψαν αρκετό χρόνο για να φτιάξουν ένα concept demo, το οποίο ωστόσο απογοήτευσε όσους το είδαν σε ένα εσωτερικό meeting. Μάλιστα, αρκετά σημαντικά στελέχη έχουν ήδη εγκαταλείψει το project, ενώ και η ανάπτυξή του μεταφέρθηκε από την Aspyr στην Saber Interactive.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*