Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NetEase Games ανακοίνωσε την ίδρυση της AnchorPoint Studios

*
Η NetEase Games ανακοίνωσε την ίδρυση της AnchorPoint Studios, ενός νέου studio ανάπτυξης video games, στην ηγεσία του οποίου θα βρίσκεται ο lead designer του Control, Paul Ehreth. Τα κεντρικά γραφεία θα βρίσκονται στη Βαρκελώνη, ενώ θα υπάρχει και μια ακόμα υποδομή στη Σηάτλ των Η.Π.Α. με τη νέα εταιρεία να επικεντρώνεται στην ανάπτυξη action-adventure games για κονσόλες και PC. Ο Ehreth εργάστηκε στο παρελθόν ως campaign designer των Halo 4 και Halo 5, έχει στο πλευρό του μια ομάδα που περιλαμβάνη τον Pere Torrents, πρώην στέλεχος της Smilegate Barcelona (Crossfire).

Άλλοι developers του studio έχουν στο βιογραφικό τους παιχνίδια όπως τα Ghost of Tsushima, Red Dead Redemption 2 και Tom Clancy's: The Division. Η AnchorPoint αναφέρει επίσης ότι αναζητά προσωπικό για να καλύψει 100 θέσεις εργασίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*