Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo επιβεβαίωσε την απουσία της από την E3 2023

*
Πληροφορίες σχετικά με την απουσία της Nintendo από τη φετινή διοργάνωση της E3 κυκλοφορούν εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως τώρα η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαιώνει την απουσία της με κάθε επισημότητα.

Με επίσημη δήλωσή της, η Nintendo εξήγησε πως προσεγγίζει την ανάμειξή της με την εκάστοτε εκδήλωση ως ξεχωριστή υπόθεση κάθε φορά και πως πάντα εξερευνά τρόπους να αλληλεπιδρά με τους fans της. Συνέχισε επισημαίνοντας πως η E3 2023 δεν ταιριάζει με τα σχέδιά της, γι’ αυτό και αποφάσισε να μη συμμετέχει. Αμέσως μετά, ολοκλήρωσε τη δήλωσή της λέγοντας πως εξακολουθεί να είναι δυνατός υποστηρικτής τόσο της ESA, όσο και της E3.

Η E3 2023 θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου 2023 και θα ολοκληρωθεί τρεις μέρες μετά. Από την αρχή του έτους φημολογείται πως οι τρεις “μεγάλες” εταιρείες - Sony, Nintendo, Microsoft - θα απουσιάζουν από τη διοργάνωση, με την ReedPop (τη διοργανώτρια) να δεσμεύεται να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό show, παρά τις όποιες… αντιξοότητες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*