Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo παρουσίασε νέα πατέντα τεχνολογίας AR για το Nintendogs

*
Όπως δείχνουν τα πράγματα, η Nintendo ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου Nintendogs, μέσα από μια νέα πατέντα, σχετικά με τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) για φορητές συσκευές.

Η Nintendo δημοσίευσε πρόσφατα μια πατέντα ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρουσιάζοντας ένα στιγμιότυπο με τους χρήστες να χρησιμοποιούν το κινητό τους ώστε να τοποθετήσουν ένα κατοικίδιο εντός του περιβάλλοντος που δείχνει η κάμερα της κινητής συσκευής. Μια πρώιμη έκδοση, της συγκεκριμένης λειτουργίας είχαμε δει στο παρελθόν μέσω του Pokemon Go, φωτογραφίζοντας τα διαθέσιμα Pokemon.

Το Nintendogs κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2005 για το Nintendo DS, καταφέρνοντας να γίνει το δεύτερο παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις της πλατφόρμας. Αργότερα, το Nintendogs απέκτησε συνέχεια που κυκλοφόρησε που στο Nintendo 3DS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*