Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo σε συζητήσεις με τρίτους για τη δημιουργία videogames βασισμένα σε IP της!

*
Η Nintendo ίσως μπει σε διαδικασία να επιτρέψει σε τρίτες εταιρείες τη δημιουργία videogames που είναι βασισμένα σε IP και χαρακτήρες της! Μια τέτοια πληροφορία ανέφερε σε πρόσφατο άρθρο του το GamesIndustry, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ η ιαπωνική εταιρεία είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για μια τέτοια προσέγγιση.

Ο Christopher Dring, επικεφαλής του τομέα Games B2B, αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο του πως «ξέρω ότι η Nintendo έχει κάνει αρκετές συναντήσεις με ανεξάρτητους developers για να βρει νέους συνεργάτες. Κάποιες από αυτές τις συναντήσεις αφορούσαν εκδόσεις indie games, αλλά και συζήτηση γύρω από την συνεργασία σε κάποια από τα IP της».


To τι θα κάνουν αυτές οι εταιρείες είναι προς το παρόν άγνωστο, αλλά φαίνεται πως η Nintendo ψάχνει να βρει developers για να αξιοποιήσουν τους κόσμους, τους χαρακτήρες και τα franchises της, ακολουθώντας ίσως και τη συνταγή του Mario + Rabbids, όπου η Ubisoft ανέλαβε το δύσκολο έργο να αξιοποιήσει την μασκότ της Nintendo σε ένα δικό της game. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*