Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo θα απουσιάζει από τη Gamescom 2024

*
Η Nintendo θα απουσιάζει από τη Gamescom 2024. Αρχικά, σε δήλωσή του στο γερμανικό, Games Wirtschaft, εκπρόσωπος των διοργανωτών αποκάλυψε ότι η Ιαπωνική εταιρείας δεν θα βρίσκεται μεταξύ των εκθετών στο καλοκαιρινό event.

Στη συνέχεια, η Nintendo UK προχώρησε στην εξής δήλωση προς το Eurogamer: "Η Gamescom είναι ένα σπουδαίο event και κάθε χρόνο αξιολογούμε αν η Nintendo θα πρέπει να είναι παρούσα ή όχι. Μετά από προσεκτική εξέταση από όλες τις απόψεις, πήραμε την απόφαση να απουσιάζουμε από τη gamescom 2024. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα παιχνίδια του Nintendo Switch σε άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους".


Προς το παρόν, οι διοργανωτές της Gamescom 2024 δεν έχουν ανακοινώσει τη λίστα με τους εκθέτες. Η γιορτή του gaming αναμένεται να πραγματοποιηθεί και φέτος στην Κολωνία της Γερμανίας, από τις 21 έως και τις 25 Αυγούστου.

Το 2023 η Ninendo ήταν παρούσα στη Gamescom και λέγετα ότι παρουσίασε τον διάδοχο του Nintendo Switch κεκλεισμένων των θυρών. Λέγεται πως η νέα της κονσόλα θα λανσαριστεί στις αρχές του 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*