Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα του Mafia 3 κάνει μαζικές απολύσεις και ετοιμάζει το reboot του Top Spin

*
Η Hangar 13, ομάδα ανάπτυξης του Mafia 3 φαίνεται να απολύει μαζικά υπαλλήλους. Η κίνηση αυτή ακολουθεί την ανακοίνωση για ακύρωση πολλών projects. Σε ένα νέο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η ομάδα που εδρεύει στην California, απέλυσε σχεδόν 50 developers, ενώ νωρίτερα μέσα στον Μάιο του 2022 παραιτήθηκε ο επικεφαλής της, Haden Blackman.

Σύμφωνα με το Kotaku, ο Nick Baynes, επικεφαλής του γραφείου της Hangar 13 του Λονδίνου είπε στο προσωπικό του πως γνωρίζει πως δεν είναι καθόλου ωραία αυτή η κατάσταση. Δήλωσε: "Συγγνώμη που δεν είναι εκεί για να σας δώσω το μήνυμα αυτοπροσώπως. Θα έρθω σύντομα. Το γνωρίζω πως χρειάζεστε ηγεσία από κοντά καθώς και καλύτερη δομή και δουλεύουμε για να το πετύχουμε".


Η 2Κ επιβεβαίωσε τις απολύσεις σε μια δήλωση της:

“Η 2Κ είναι πλήρως δεσμευμένη με το μέλλον της Hangar 13, ενόσω το studio περνάει μια δύσκολη αλλά ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενη περίοδο μετάβασης. Ως μέρος των αξιολογήσεων μας για να επιβεβαιώσουμε πως οι πόροι μας είναι ευθυγραμμισμένοι με τους στόχους μας, έχουμε προχωρήσει σε αλλαγές που οδήγησαν σε μείωση των θέσεων εργασίας καθώς χωρίσαμε τους δρόμους μας με κάποιους συναδέλφους. Αυτές οι αποφάσεις πάντα είναι δύσκολες. Κάνουμε ότι μπορούμε για να βρούμε νέες θέσεις στους υπαλλήλους που έπρεπε να αποχωρήσουν από την Hangar 13 και προσφέρουμε την πλήρη υποστήριξή μας σε αυτούς που δεν μπορούν να επαναπροσληφθούν, προσπαθώντας να τους φέρουμε σε επαφή με δίκτυα εντός της βιομηχανίας προκειμένου να βρουν ευκαιρίες εργασίας εκτός της 2Κ".

Επιπλέον μερικοί εργαζόμενοι από την ομάδα Hangar 13 απασχολούνται στο “Project Hammer” το οποίο φαίνεται να είναι reboot της σειράς Tennis με τίτλο “Top Spin”. Το εν λόγω reboot αναμένεται να λανσαριστεί πριν το prequel του Mafia, το οποίο επίσης αναπτύσσεται από το ίδιο studio.

Τον Νοέμβριο του 2021 η 2Κ ακύρωσε έναν τίτλο που ήταν υπό ανάπτυξη από το 2017 από τη Hangar 13. Δεν υπήρξε ποτέ επίσημη ανακοίνωση, αλλά άνθρωποι που είχαν στενές σχέσεις με την 2Κ το επιβεβαίωσαν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*