Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πλατφόρμα Roblox θα προσθέσει διαφημίσεις το 2023

*
Κατά την διάρκεια του συνέδριου των Roblox Developers του 2022, ανακοινώθηκε πως θα προστεθούν διαφημίσεις μέσα στα παιχνίδια του Roblox από το 2023. Οι διαφημίσεις θα είναι σε 3D, εύκολα διακριτές και θα είναι ενσωματωμένες στην πλατφόρμα.

Εκπρόσωπος της πλατφόρμας Roblox δήλωσε «Εταιρείες και developers θα μπορούν να χτίσουν διαφημίσεις όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί εντός του Roblox, καθώς και portals θα οποία θα μεταφέρουν τους χρήστες άμεσα μεταξύ αυτών. Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τους developers να παράγουν έσοδα και να ενεργοποιήσουν εταιρείες να συνδεθούν με τα αντίστοιχα community τους πιο αποτελεσματικά».


Η Roblox δεν είναι η μόνη πλατφόρμα video games που θα υλοποιήσει διαφημίσεις. Νωρίτερα το 2022, ένα ρεπορτάζ υποστήριξε πως η Microsoft σκέφτεται επίσης να προσθέσει διαφημίσεις σε παιχνίδια free-to-play.

Παρόμοια κίνηση σε δωρεάν τίτλους σκοπεύει να κάνει και η Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*