Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Playground Games δεν είναι ακόμα έτοιμη να δείξει κάτι για το Fable

*
O επικεφαλής των Microsoft Studios, Matt Booty, θέλει να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο Fable, αλλά η Playground Games – δικαιολογημένα – δεν είναι έτοιμη ακόμη.

Το νέο Fable αποκαλύφθηκε το 2020, αλλά μόνο μέσω ενός cinematic trailer, δίχως να μοιραστεί μαζί μας κάποιες λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Συνεπώς, δεν γνωρίζουμε σε τι στάδιο βρίσκεται η ανάπτυξή του, όπως δήλωσε και ο Booty σε ένα panel της εκθεσης PAX West. Ο ίδιος δήλωσε:


«Μέρος της δουλειάς μου είναι να δίνω χώρο στην ομάδα. Δεν θέλουν να δείξουν στοιχεία νωρίς και πριν να είναι έτοιμο το παιχνίδι, αλλά αν υπάρχει ένας μόνο τίτλος που θα ήθελα να δείξουμε, αυτός θα ήταν το Fable. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Η ομάδα δυστυχώς μου ξεκαθάρισε πως δεν είναι έτοιμη να δείξει κάτι μέχρι να είναι ολοκληρωμένο.»

Ο Matt Booty μίλησε και για το Perfect Dark, άλλον έναν τίτλο για τον οποίο έχουμε δει μόνο μια cinematic ανακοίνωση. Ο τίτλος αναπτύσσεται από το studio The Initiative και την Crystal Dynamics, η οποία πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Embracer Group. O επικεφαλής των Microsoft Studios δεν είπε πολλά, αλλά ενημέρωσε πως ο τίτλος προχωράει κανονικά την ανάπτυξή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*