Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η προστασία της Denuvo έφτασε στο Nintendo Switch

*
H Denuvo ανακοίνωσε πως η τεχνολογία προστασίας της είναι πλέον διαθέσιμη για ομάδες ανάπτυξης του Nintendo Switch. Η εταιρία είναι η πρώτος συνεργάτης προστασίας του Nintendo Developer Portal, όπου τα studios μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία και έγγραφα όταν αναπτύσσουν ένα παιχνίδι για Nintendo Switch.

Το πρώτο από τα εργαλεία που προσφέρει η Denuvo είναι το Nintendo Switch Emulator Protection, μια 'επαναστατική τεχνολογία που προστατεύει να παιχνίδια από το να λανσάρονται πειρατικά σε Nintendo Switch'. Σύμφωνα με την εταιρία, το εργαλείο αυτό θα εμποδίζει τα παιχνίδια να παίζουν σε PC Emulators.

Η Nintendo έχει προσπαθήσει εδώ και καιρό να σταματήσει το PC Emulation και τον Μάιο έστειλε ένα DMCA takedown στο GitHub για να αφαιρέσει το εργαλείο Lockpick, ένα εργαλείο που επέτρεπε σε emulators να τρέχουν παιχνίδια του Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*