Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Riot ετοιμάζει το νέο της «σπίτι» για τα eSports με μια arena στο Βερολίνο

*
Η Riot Games αποκάλυψε τα σχέδιά της για τη δημιουργία του νέου «σπιτιού» των eSports της στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). Η Riot Games Arena θα κατασκευαστεί στην περιοχή Adlershof του Βερολίνου και θα είναι η απόλυτη τοποθεσία για όποιον θέλει να παρακολουθήσει μεταδόσεις επαγγελματιών ή και να κάνει μεταδόσεις (αν πληροί συγκεκριμένα κριτήρια και συνεργαστεί με την εταιρεία).

Εκεί θα γίνονται και οι μεγάλοι τελικοί της περιοχής. Η Riot Games Arena θα φιλοξενήσει το League of Legends EMEA Champions, το Valorant Champions Tour EMEA και άλλα τουρνουά. «Η δημιουργία ενός χώρου αυτής της κλίμακας είναι η επίσημη επιβεβαίωση της μακρόχρονης δέσμευσής μας για το μέλλον των eSports στην περιοχή ΕΜΕΑ για τους fans, τις ομάδες και τους παίκτες», σημείωσε ο επικεφαλής των eSports της Riot EMEA, Alberto Guerrero.


Μένει να δούμε αν αυτή η επένδυση θα βοηθήσει τον τομέα League of Legends eSports της Riot Games, καθώς τον Αύγουστο σημειώθηκε πως δεν ήταν κερδοφόρος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*