Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rockstar Games αύξησε την τιμή του GTA+ πριν το λανσάρισμα του GTA 6

*
Το GTA+, η συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει μια σειρά από προνόμια στους παίκτες του GTA Online είναι πλέον πιο ακριβή. Από €5,99 μηνιαίως, η τιμή της ανέβηκε στα €7,99 τόσο στο PlayStation, όσο και στο Xbox, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση της τάξης του 33%. There is no multi-month or yearly membership option for GTA+.

Από τον Μάρτιο του 2022 που λανσαρίστηκε η υπηρεσία, η Rockstar Games δεν έχει σταματήσει να εμπλουτίζει τον κατάλογο των παιχνιδιών που προσφέρει στους συνδρομητές χωρίς επιπλέον χρέωση. Πρόσφατα προστέθηκε το Red Dead Redemption, που έγινε μέλος της παρέας των GTA: The Trilogy - Definitive Edition, GTA: Chinatown Wars και GTA: Liberty City Stories. Το επόμενο διάστημα αναμένονται το Bully ακαι το L.A. Noire. Αν οι συνδρομητές επιλέξουν να αγοράσουν ένα από τα παιχνίδια που προσφέρονται "δωρεάν", μπορούν να το κάνουν με έκπτωση 20%.


Εκτός από τα παραπάνω, το GTA+ προσφέρει πρόσβαση στο The Vinewood Club το οποίο υπάρχει στο GTA Online και οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια συλλογή από premium αυτοκίνητα, σε μειωμένη τιμή. Ακόμα, προσφέρονται 100 προσωπικά slots για οχήματα στο The Vinewood Club Garage. Εντός του τρέχοντος έτους, στο The Vinewood Club θα προστεθεί το Vehicle Workshop με ένα app που θα διευκολύνει τους παίκτες στη χρήση των υπηρεσιών.

Μέχρι τον Αύγουστο, κάθε συνδρομητής του GTA+ θα λαμβάνει 1 εκατομμύριο GTA$ κάθε μήνα, πλέον των standard 500,000.

Τέλος, πολύ πιθανό τα μέλη του GTA+ να κάνουν δικό τους ένα νέο αυτοκίνητο ως μέρος του μεγάλου update για το GTA Online μέσα στο καλοκαίρι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*