Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ετοιμάζει μια νέα μεγάλη ανακοίνωση για τα Game Awards 2023 (video)

*
H SEGA θα έχει μια σημαντική ανακοίνωση στα Game Awards 2023 και μάλιστα έκανε σχετικό teasing σε αρκετούς Twitchers. Συγκεκριμένα, η Curiousjoi μοιράστηκε με τους fans της ένα γράμμα που της ήρθε από την ιαπωνική εταιρεία με μήνυμα «New Era New Energy» και ραντεβού για τις 7 Δεκεμβρίου στην αναμενόμενη γιορτή. Τα Game Awards 2023 θα μεταδοθούν ζωντανά από το Peacock Theatre στο Los Angeles το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου (για την Ελλάδα) και θα δοθούν 31 βραβεία σε όλους τους υποψήφιους. Το αποτέλεσμα κρίνεται 90% από τους κριτές από όλο τον κόσμο και 10% από τις ψήφους του κοινού στο επίσημο site. Η SEGA είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ένα “Super Game” προχωράει γρήγορα ως προς την ανάπτυξή του, αλλά έκτοτε δεν είχαμε καμία νεότερη πληροφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*