Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Final Fantasy ξεπερνάει τα 180 εκατ. πωληθέντα αντίτυπα!

*
Η Square Enix ανακοίνωσε πως η σειρά Final Fantasy ξεπέρασε πλέον τα 180 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα. Η αποκάλυψη έγινε μέσω μιας σελίδας για ένα μουσικοθεατρικό σόου και αναφέρει χαρακτηριστικά πως «από την πρώτη κυκλοφορία το 1987, το θρυλικό RPG Final Fantasy έχει ξεπεράσει τα 180 εκατομμύρια και downloads σε παγκόσμιο επίπεδο». Το νέο αυτό νούμερο έρχεται μετά την τελευταία σχετική ανακοίνωση που έγινε τον περσινό Μάρτιο και ανέφερε πωλήσεις της τάξης των 173 εκατομμυρίων. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα έχουν κυκλοφορήσει ακόμη τα Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, το Final Fantasy Pixel Remaster (PS4/Nintendo Switch) και το Final Fantasy XVI. Το τελευταίο, δε, έχει πουλήσει 3 εκατομμύρια αντίτυπα έως και τις 28 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι έχει ήδη συνεισφέρει αρκετά στο συνολικό αριθμό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*