Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Smilegate παρουσίασε το roadmap του Lost Ark για το πρώτο τετράμηνο του 2023 (trailer)

Η Amazon Games και η Smilegate παρουσίασαν το περιεχόμενο που θα προστεθεί στο Lost Ark το πρώτο τετράμηνο του 2023.

Το περιεχόμενο που θα λάβει το παιχνίδι μέσα στην χρονιά αποτελεί το πρώτο μέρος του roadmap, με επιπλέον περιεχόμενο που θα ανακοινωθεί στους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με την Smilegate, το μελλοντικό περιεχόμενο θα μοιραστεί, για να είναι εύκολα προσβάσιμο από τους χρήστες, μαζί με το Witcher event που θα ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο. Το περιεχόμενο για τον μήνα Ιανουάριο θα φέρει αρκετά quality-of-life updates, που αφορούν βελτιώσεις στα guild systems, στο guild PVP και στα Una's Tasks.

Το περιεχόμενο για το μήνα Φεβρουάριο θα διαθέτει εορταστικό χαρακτήρα, καθώς η Smilegate θα γιορτάσει την επέτειο του πρώτου χρόνου κυκλοφορίας, του Lost Ark στη Δύση. Στο νέο event, οι παίκτες θα μεταφερθούν στην περιοχή Rowen, σε ένα ανοιχτού κόσμου pvp mode, με κάθε faction να μάχεται για την απόκτηση ισχυρών αντικειμένων. Για την πρόσβαση στο νέο event, οι παίκτες πρέπει να διαθέτουν 1445 power level στους χαρακτήρες τους.

Αντίστοιχα και το περιεχόμενο του Μαρτίου θα αφορά το pvp, με την Smilegate να εισάγει ένα νέο mode, με την ονομασία Tulubik Battlefield. Σε αυτό οι παίκτες θα συμμετέχουν σε μάχες 48vs48, ενώ παράλληλα θα πρέπει να φέρουν εις πέρας μια σειρά από objectives κατά τη διάρκεια της μάχης. Για τον μήνα Απρίλιο, το Lost Ark θα αποκτήσει ένα νέο class, με την ονομασία The Artist, hard mode για το Brelshaza raid και το Hanumatan Guardian Raid.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*