Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SNK θα αναβιώσει ένα κλασσικό non- fighting IP της και το μυαλό πάει στο Metal Slug

*
Η SNK ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την ARIKA για την αναβίωση ενός από τα κλασσικά franchises και δεν πρόκειται για κάποιο fighting game.

"Η εταιρεία κατέχει περιεχόμενο πάνω από 200 παιχνιδιών με την επωνυμία της SNK, συμπεριλαμβανομένου του Neo Geo και αυτή τη στιγμή προωθεί την ανανέωσή τους για να αναβιώσει παλαιότερες IP".


"Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την ARIKA, η οποία έχει εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης παιχνιδιών και είναι εξοικειωμένη με την IP μας".

Το πιο σημαντικό από τα non-fighting franchises της SNK είναι κατά γενική ομολογία το Metal Slug, για το οποίο δεν έχει υπάρξει κυκλοφορία νέου τίτλου μετά το Metal Slug 7 που λανσαρίστηκε το 2008 για το Nintendo DS.

Το 96% της SNK ανήκει στην Electronic Gaming Development Company του Σαουδάραβα πρίγκιπα Mohammed bin Salman. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*