Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony επιβεβαίωσε τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Ιανουάριο του 2023

*
H Sony ανακοίνωσε επίσημα τα παιχνίδια που θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές όλων των πακέτων του PlayStation Plus τον Ιανουάριο του 2023. Αν θυμάστε, σας είχαμε ενημερώσει σχετικά πριν από μερικές ημέρες. Για τον επόμενο μήνα λοιπόν, το lineup περιλαμβάνει τα Star Wars Jedi: Fallen Order (PS5, PS4), Fallout 76 (PS4) και Axiom Verge 2 (PS5, PS4). Θα είναι διαθέσιμα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Φεβρουαρίου 2023.

Ως τότε μπορείτε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας τα: Mass Effect Legendary Edition (PS4), Biomutant (PS5/PS4) και Divine Knockout: Founder’s Edition (PS5/PS4).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Ώρα να βγει το Jedi απο την wishlist που το είχα αφήσει καιρό...Επεφτε συνέχεια στα 9€ αλλά το πιστόλιαζα γιατί δεν με έχει τραβήξει καθόλου το σύμπαν απο τις ταινίες.Θα παιχτεί πλέον κυρίως για τους ωραίους gameplay μηχανισμούς που έχει δανειστεί απο άλλα αγαπημένα games και αν με ψήσει κάπως το story με βλέπω να hypeάρομαι και για το Survivor !!!

      P.S.ΦόλαOut76 μόνο αν πιστώσει χρήμα στο PsStars θα το κατεβάσω και θα το διαγράψω :p Ελπίζω να μην σηματοδοτήσει την αρχή της κατρακύλας για το εσενσιαλ...

*