Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony παίρνει θέση για το ρεπορτάζ του Bloomberg σχετικά με την παραγωγή του PSVR2

*
Μετά το πρόσφατο ρεπορτάζ του Bloomberg σχετικά με τη μείωση του όγκου παραγωγής του PSVR2, εκπρόσωπος του PlayStation τόνισε ότι αυτό δεν ευσταθεί. Η εταιρεία δήλωσε στο GamesIndustry.biz ότι βλέπει ενθουσιασμό ανάμεσα στους fans του PlayStation σχετικά με το επερχόμενο λανσάρισμα, που περιλαμβάνει περισσότερους από 30 παιχνίδια όπως τα Gran Turismo 7, Horizon Call of the Mountain και Resident Evil Village."

Το ρεπορτάζ του Bloomberg ανέφερε ότι η Sony είχε κάνει σημαντικές περικοπές στις προβλέψεις της για την εμπορική πορεία του PlayStation VR 2 και έχει προειδοποιήσει τους συνεργάτες της ότι ενδέχεται να μειωθεί και ο όγκος παραγωγής. Η ιστοσελίδα υποστήριζε ότι η Sony είχε μειώσει στο μισό τις αρχικές προβλέψεις τις για τις αποστολές του PSVR2 στα καταστήματα, από δύο εκατομμύρια σε ένα.


Το PlayStation VR 2 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 22 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*