Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony προσθέτει Accessibility Tags στο PlayStation Store (video)

Η Sony Interactive Entertainment ξεκίνησε να κάνει διαθέσιμα τα Accessibility Tags μέσω του PlayStation Store στο PlayStation 5. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους developers να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που υποστηρίζονται από τα παιχνίδια τους. Σε αυτά έχετε πρόσβαση πατώντας το πλήκτρο του τριγώνου στο controller, σε μια σελίδα του PlayStation Store που υποστηρίζει Accessibility Tags.

Τα Accessibility Tags θα είναι διαθέσιμα για παιχνίδια των PlayStation 5 και PlayStation 4 στο PlayStation Store, μέσω του PlayStation 5. Εάν είναι διαθέσιμα και στις δύο εκδόσεις, θα μπορείτε να τα συγκρίνετε μέσω ενός drop down menu. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε με εύκολο τρόπο εάν το παιχνίδι που θέλετε να ξεκινήσετε διαθέτει τις επιλογές προσβασιμότητας που αναζητάτε. Χωρίζονται σε έξι κατηγορίες: οπτικές, ηχητικές, υπότιτλους, επιλογές για το gameplay, επιλογές για τον χειρισμό και επικοινωνία μέσω του διαδικτύου.


Τα Accessibility Tags θα γίνουν σταδιακά διαθέσιμα σε όλους την τρέχουσα εβδομάδα. Μεταξύ των παιχνιδιών που θα τα υποστηρίζουν είναι τα Days Gone, Death Stranding Director’s Cut, Ghost of Tsushima Director’s Cut, God of War, God of War Ragnarok, Gran Turismo 7, Marvel’s Spider-Man Remastered, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart και Returnal, με τη σχετική λίστα να εμπλουτίζεται συνεχώς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*